Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Wij staan dag en nacht voor u klaar

Uitvaartcentrum Finnema

Uitvaartcentrum Finnema vindt het belangrijk dat u op passende wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare. Wij helpen u graag om de uitvaart naar uw wensen uit te voeren. Onze mensen staan voor u klaar, altijd en overal.

 

Uitvaartcentrum Finnema neemt u graag alles uit handen rondom het regelen van de uitvaart. Persoonlijke zorg staat bij ons voorop. Van gastdame tot chauffeur en van uitvaartleider tot verzorger van de overledene: wij willen u een waardig en liefdevol afscheid geven.

 

Persoonlijk en betrokken, stijlvol en met aandacht voor details. Uitvaartcentrum Finnema is groot en professioneel genoeg om een kwalitatieve uitvaart te regelen. Maar ook kleinschalig genoeg om persoonlijke aandacht te geven. Bij ons hebben nabestaanden ├ęcht de tijd om afscheid te nemen.

 

Wij hebben ongeveer 15 werknemers in dienst. Samen zorgen we voor een passende uitvaart, waardig en respectvol. De lijnen tussen onze personeelsleden zijn kort. Daardoor is er altijd goede communicatie tussen bijvoorbeeld uitvaartleiders, verzorgers, gastdames, chauffeurs en drukkers.

Werkwijze

Uw zorg is onze zorg. Wij nemen u graag zoveel mogelijk uit handen en staan altijd voor u klaar. Wij begrijpen dat u bij een emotioneel afscheid het liefst alles goed geregeld wilt zien. Zodat u de tijd kunt nemen voor verbondenheid, voor stilte, voor verdriet. Wij staan dag en nacht voor u klaar.

 

Bij Uitvaartcentrum Finnema zijn de volgende diensten inbegrepen:

 • U krijgt directe ondersteuning bij het melden van overlijden. Dag en nacht.
 • Alle afspraken rondom de uitvaart maken wij.
 • U krijgt een transparant overzicht van alle kosten.
 • Wij doen aangifte van overlijden en regelen wettelijke formaliteiten, zoals een origineel uittreksel van de akte van overlijden.
 • De uitvaartpolis(sen) sturen wij op naar de verzekeringsmaatschappij(en).
 • Wij begeleiden u bij rouwbezoek(en).
 • Wij begeleiden het vervoer van de overledene.
 • Samen met u stellen wij de tekst op voor het rouwdrukwerk en/of advertentie.

Over UF

Uitvaartcentrum Finnema is een zelfstandig opererende vestiging van Uitvaart Zorgcentra Nederland (UZN).

 

Een groot aantal uitvaartzorgcentra en uitvaartspecialisten in Nederland is bij UZN aangesloten. Zij zitten op diverse locaties in Almere, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Utrecht en Zeeland. Zij werken allen betrokken en respectvol. Om de overledene en nabestaanden de grootst mogelijke persoonlijke zorg te bieden.

Naar website UZN

Keurmerk Uitvaartzorg

De zes zekerheden van het Keurmerk Uitvaartzorg bieden u als consument bescherming. U kunt er op vertrouwen dat Uitvaartcentrum Finnema aan deze eisen voldoet.

De zes zekerheden:

1. Heldere afspraken over uitvoering

De uitvaartleider legt alle gemaakte afspraken schriftelijk vast. Ook wanneer deze later wijzigen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

2. Transparante kostenbegroting

Ook de gemaakte prijsafspraken legt de uitvaartondernemer schriftelijk vast, inclusief latere wijzigingen.

 

3. Goede organisatie van de uitvaart

De uitvaartondernemer garandeert een correcte uitvoering van de uitvaart, van het begin tot het eind. Er wordt voor elke uitvaart een uitgebreid dossier samengesteld.

 

4. Bekwaam personeel

Het personeel van alle uitvaartcentra aangesloten bij UZN is gekwalificeerd. U kunt er op vertrouwen dat de uitvaart in goede handen is.

 

5. Doelmatige klachtenafhandeling

De uitvaartondernemer hanteert een adequate klachtenafhandelingsprocedure. Wanneer de klacht niet in samenspraak tussen de uitvaartverzorger en de opdrachtgever kan worden opgelost, wordt de klacht in behandeling genomen door de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen.

 

6. Klanttevredenheidsonderzoek

Iedere Keurmerkhouder voert elk jaar een klanttevredenheidsonderzoek uit. Op basis van de resultaten past de uitvaartonderneming, waar nodig, de dienstverlening aan.

 

Uitvaartcentra aangesloten bij de UZN-groep onderscheiden zich onder meer door het bieden van uitstekende service en kwaliteit. Onderstaande punten dragen bij aan het in stand houden van de kwaliteit van onze complete dienstverlening:

 

 • Alle uitvaartcentra aangesloten bij de UZN-groep, zijn 24 uur per dag telefonisch te bereiken. Er is altijd iemand van het eigen personeel bereikbaar die u persoonlijk te woord staat.
 • Ieder uitvaartcentrum beschikt over een eigen drukkerij, waardoor u in zeer korte tijd kunt beschikken over de rouwcirculaires. Behalve de rouwcirculaires kunnen wij uiteraard ook uw rouwadvertenties in de diverse kranten verzorgen.
 • Onze vestiging in Aalsmeer beschikt over een uitgebreide collectie sierurnen, herinneringssieraden en literatuur.
 • Het is mogelijk om een overledene thuis op te baren. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur en gekwalificeerd personeel om dit voor u te verzorgen.
 • UZN Nederland biedt de mogelijkheid om een online condoleanceregister te openen.

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.